tobyMac brengt nieuwe clip uit in aanloop naar nieuw album

tobyMac brengt nieuwe clip uit in aanloop naar nieuw album

tobyMac - screenshot Feel ItHet is vandaag tobyMac dag! Het langverwachte album This Is Not A Test is vanaf vandaag verkrijgbaar. En dat wordt gevierd met de release van de clip van nieuwe single Feel It!

tobymac - this is not a testtobyMac vertelt aan radiostation ESPN over het nieuwe album: This Is Not A Test herinnert ons er aan dat er in het leven geen oefenrondes zijn. Het is een herinnering dat we de tijd die ons gegeven is wijs moeten gebruiken. Laten we deze tijd om van mensen te houden en er voor mensen te zijn als ze het nodig hebben. Wat me nu meer dan ooit raakt is dat je echt niet geen oefenronde krijgt. Dit is het. In mijn vriendschappen, het laten opgroeien van mijn kinderen, het houden van mijn vrouw, het houden van mensen, het optreden met mijn band en op het podium staan: ik wil dat elk moment telt. Ik wil dat mensen weglopen en dan zeggen: ‘Ik voel me goed.’ Ik wil dat mensen weten dat liefde alles waard is. Het album This Is Not A Test komt in lijn met het proberen om God na te streven in deze gekke wereld.”

Bekijk hier de nieuwe clip Feel It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com