Trinity grijpt naar crowdfunding voor nieuw album

Trinity grijpt naar crowdfunding voor nieuw album

TrinityNet als heel veel andere artiesten grijpt nu ook Trinity naar crowdfunding om hun zevende album te financieren. Via Pledgemusic hoopt de worldbeatband genoeg geld bij elkaar te krijgen om hun nieuwe album te financieren.

Het nieuwe album zal invloeden bevatten uit Bosnië, Hongarije, Curaçao en Brazilië. De band heeft het afgelopen jaar flink zitten schrijven en hoopt in december te starten met de opnames te starten. De bedoeling is dat het album dan op 1 april 2016 (geen grap!) zal verschijnen.

Om Trinity te helpen hun doel te bereiken kun je bieden op verschillende pakketen. Het goedkoopste pakket is 9 euro en bevat een digitale download van het nieuwe album zodra het beschikbaar is. Daarnaast kun je kiezen uit pakket waarbij je ook muziekles krijgt van 1 van de bandleden, aanwezig kunt zijn bij de opnames van het album of een huiskamerconcert. Bij elk pakket houdt de band je op de hoogte door middel van leuke achter de schermen filmpjes. Bekijk het complete aanbod op de Pledgemusic pagina van Trinity en breng dan gelijk je steun uit.

Eerder deze maand bracht de band al een eerste single uit van het nieuw te verschijnen album. Llename de Paz is hier nog steeds gratis te downloaden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com