Trinity hoofdact op Vecht Gospel Festival 2014

Trinity hoofdact op Vecht Gospel Festival 2014

Trinity is dit jaar de hoofdact van het Vecht Gospel Festival. Dat heeft de organisatie donderdag officieel bekend gemaakt.
Trinity is een worldbeat band bestaande uit 4 Nederlandse mannen. Hun mix van Zuid- Amerikaanse en Ierse folk met Afrikaanse beats en pop grooves creëert een spannende mix. Op het podium zorgt hun live performance ervoor dat ieder optreden uitmondt in een groot feest.

Het Vecht Gospel Festival is een jaarlijks terugkeren evenement wat dit jaar voor de vierde keer wordt georganiseerd. Naast Trinity zal dit jaar ook Pearl Jozefszoon op het hoofdpodium staan, naast als een projectkoor wat speciaal voor het festival gedirigeerd wordt door Tore W. Aas, de dirigent van het wereldberoemde Oslo Gospel Choir.

Ook overdag is er genoeg te doen. Dan strijden een aantal gospelkoren en -bands om de Vecht Gospel Award. Daarnaast worden er workshops georganiseerd en bijbelstudies gehouden.

Het Vecht Gospel Festival wordt gehouden op 1 maart 2014. Tickets voor het avondprogramma kosten 17,50 en kijk voor meer informatie op de website van het Vecht Gospel Festival, of hou onze agenda in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com