Voorganger uit Singapore krijgt eigen programma op RTL 5

Voorganger uit Singapore krijgt eigen programma op RTL 5

joseph-prince-ministriesAl ruim een jaar wordt op SBS6 met veel succes het tv programma van Joyce Meyer uitgezonden. Nu komt ook RTL 5 met hun eigen buitenlandse prediker die april elke dag een half uur lang een overdenking zal verzorgen: Joseph Prince uit Singapore.

Joseph Prince is in verschillende kringen wereldwijd een veelgevraagd spreker. In Nederland staat de Jong en Vrij-beweging bekend als aanhanger van Prince’s theologie.

Op de website van Jong en Vrij staat: “Voor nuchtere Hollanders klinkt het wellicht wat vreemd: je haalt een pastor uit Singapore naar Nederland en zijn onderwijs zet je kerk op z’n kop. En toch is dat precies wat er gebeurde in 2005. Het al jaren groeiende verlangen naar meer zicht op Gods genade werd door het onderwijs van Prince vervuld. En niet alleen bij ons. De bediening van Pastor Prince is wereldwijd enorm gegroeid. Tientallen miljoenen mensen volgen zijn preken via Internet en televisie en tal van kerken zijn er door vernieuwd, evenals zijn eigen kerk.” (New Creation Church, 25.000 bezoekers).

In een Blog schrijft Marcel Gaasenbeek, Pastor bij Jong en Vrij: “Ik heb nog geen idee wat dit verder voor Jong en Vrij gaat betekenen. Maar wat ik wel weet is dat ik het duizelingwekkend gaaf vind, dat de bevrijdende boodschap van genade zo het land in zal gaan!”

Het is de bedoeling dat de uitzendingen in april gaan starten en dan dagelijks te zien zijn van 7.30 uur tot 8.00 uur. RTL 5 zendt verder elke zondag van 8.00 tot 10.00 uur Hour of Power uit.

Bron: EO.nl/geloven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com