Vrijdagmiddag borrel: Kids van Jeremy Camp schrijven kerstsong en wat doet Matthijn Buwalda met de hond van de buren?

Vrijdagmiddag borrel: Kids van Jeremy Camp schrijven kerstsong en wat doet Matthijn Buwalda met de hond van de buren?

Het is vrijdagmiddag en het zonnetje schijnt lekker. Hoogste tijd om weer eens te kijken waar alle christelijke artiesten mee bezig zijn. 

news_img_f_1438297698Met Jeremy Camp als vader is het geen wonder dat ook zijn kinderen songwriting skills hebben. Dochter Bella Camp schreef een kerstlied en dat speelden de kinderen samen. Het lijkt erop dat Bella ook snapt dat kerstnummers in de zomer opgenomen worden.

Met sommige vrienden… Jonathan Thulin was letterlijk geschokt over hoe zijn vriend Nick Oswald van de band OBB hem behandelde, wat Nick probeerde een taser op hem uit. Jonathan zei dat hij hem sowieso zou terug pakken.

Vorige week vertelden we al dat Ryan Stevenson zijn nieuwe hond tobyMac heeft genoemd. Jonny Diaz maakt het nog gekker: hij adviseerde een aantal dierenverzorgers om hun hond Colton Dixon te noemen. Over de pup nu ook een mooie hanenkam heeft, is niet bekend.

Matthijn Buwalda heeft een leuke vakantiebaantje op de kop weten te tikken: hij mocht de dieren van de buren verzorgen terwijl ze op vakantie waren. Afgelopen woensdag kwamen ze terug en Matthijn haalde op twitter opgelucht adem: de vissen leefden nog! Hij hoopte alleen dat zijn buren er niet achter kwamen waar hij de hond heeft begraven…

Switchfoot gebruikt de zomervakantie heel anders: ze deden vrijwilligerswerk in een stadstuin in Las Vegas. De tuin wordt gebruikt om studenten te leren hoe ze fruit en groente kunnen planten, groeien en oogsten.

11800072_1150976828262853_8338995293601313141_nOok Hanne de Vries heeft een vakantiebaantje. Hij leidt de aanbidding tijdens de Singinn op de christelijke camping Het Beloofde Land. Gisteravond had hij, samen met de andere vakantiegangers een hele goede aanbiddingstijd en een aantal mensen hebben een heel persoonlijke ontmoeting met Jezus gehad. Cool!

Ook in Amerika worden harten geraakt tijdens het touren. Lauren Daigle is met Hillsong United, Kari Jobe, Bethel Music en Crowder aan het touren dwars door Amerika. Volgens de zangeres hebben tijdens de tour al duizenden mensen hun leven aan Jezus gegeven en dat haar hart smelt als ze deze opwekking ziet.

Jamie Grace zegt dat ze niet zo’n goede danser is, maar dat maakt haar weinig uit. Ze vraagt nu zelfs aan haar fans voor welke van haar liedjes ze dansjes willen zien en dan maakt ze er een dansje voor.

news_img_f_1438100727Natalie Grant wordt deze maand cover girl. De zangeres staat op de cover van de augustus editie van First For Women en daarin vertelt ze over hoe ze is om gegaan met haar depressie en hoe ze 20 kilo is afgevallen.

Het is festival en kermisseizoen in Amerika en Matthew West speelde op een kermis in de Amerikaanse staat Iowa. Zijn grootste uitdaging: niet toegeven aan de verleiding om een corn dog, een hotdog worstje gedoopt in maisboter, te eten.

John Cooper van Skillet houdt van fitness en hij is erg enthousiast dat zijn zoon Xavier, die kort geleden 10 werd, oud genoeg is om te starten met “trainen”. Samen deden vader en zoon gelijk een serie push ups.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com