Wat wordt de cd van de maand juli?

Wat wordt de cd van de maand juli?

Vanaf vandaag begint juli en dat betekend een nieuwe CD van de maand! Ook deze maand is er weer veel verschillende keuze uit muziek. De keuze deze maand is tussen Jesus Culture met Let It Echo:Unplugged, We Are Messengers met We Are Messengers, Hanne de Vries met Favour en Steven Curtis Chapman met Worship And Believe. Stem snel hieronder welke CD jij deze maand wil horen. Aanstaande zondag wordt door Martine bekend gemaakt welke CD de CD van de maand wordt.

Jesus-culture-let-it-echo-unplugged560

Jesus Culture – Let It Echo:Unplugged.
Jesus Culture is een groep van Worship-zangers. Zij hebben al verschillende CD’s op hun naam staan en zijn dan ook niet onbekend. Afgelopen maand kwam van hun de CD Let It Echo:Unplugged uit. Dit is zijn vooral akoestische varianten van nummers van de eerder uitgekomen CD Let It Echo. Op de CD Let It Echo:Unplugged staat ook het, in Amerika immens populaire, nummer Fierce. Als deze CD de CD van de maand wordt, hoor je de dit nummer zeker.

WeAreMessengers_Cover-FNL

We Are Messengers – We Are Messengers.
We are Messengers is een popgroep uit Ierland. Misschien ken je ze al van het nummer Everything Comes Alive. Ook dit nummer staat op dit album. Als dit de CD van de maand wordt, wordt dit nummer dan ook zeker gedraaid. Toch is dit pas het debuut album van We Are Messengers.

favour

Hanne de Vries – Favour.
Hanne de Vries heeft afgelopen maand een nieuwe CD uitgebracht. Het album heet Favour en heeft allemaal Engelstalige nummers. De CD is opgenomen in de Basiliek in Veenendaal, wat betekend dat de CD Live is. Er staan al verschillende bekende nummers op. Maar de bekendste is wel Awesome Jesus. Wil je dit nummer (en de rest) horen? Stem dan op deze CD als de CD van de maand.

scc-album

Steven Curtis Chapman – Worship And Believe.
In maart dit jaar kwam Steven Curtis Chapman met een nieuwe CD. Grote kans dat je Steven al van andere muziek kent. Zijn eerste album verscheen in 1987 en sindsdien is hij niet meer gestopt met muziek maken. Maar dit is zijn eerste worshipcd.
Daarnaast heeft hij ook al een heleboel prijzen gewonnen voor zijn oeuvre. Hij heeft meer dan vijftig (!) Dove Awards in ontvangst mogen nemen. Dit is meer dan welke artiest dan ook.
De CD Worship And Believe heeft maar liefst zestien worshipliedjes. Dat belooft dus veel goeds!

Wie wil jij komende zondag gaan horen? Stem hieronder op je favoriete CD:

Let It Echo:Unplugged, We Are Messengers, Favour of Worship And Believe. Aanstaande zondag hoor je de uitslag!

[socialpoll id=”2371626″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com