Wat wordt de nieuwe cd van de maand?

Wat wordt de nieuwe cd van de maand?

Met de maand juni begint natuurlijk ook weer de zomer. En zoals elke maand hebben we ook deze maand weer een aantal mooie albums voor je geselecteerd waar je op kunt stemmen voor de cd van de maand!

 

Blanca – Blanca

Blanca - BlancaWie nog niet zo lang als soloartiest in het muziekvak zit, is Blanca. Nadat haar debuutsingle ‘Who I Am’ al een groot succes was, heeft ze nu ook haar debuutalbum uitgebracht, met haar eigen naam als titel. Afgelopen winter deed ze mee aan de Amerikaanse Winter Jam Tour. Ook bij Gospelsound is ze al vaak in de uitzendingen voorbij gekomen. Blanca is een album wat uit soul/pop, hip-hop en vibe bestaat. Een herkenbaar geluid dus, als je de nummers van haar eerder uitgebracht EP hebt beluisterd.

‘Lange tijd ben ik bang en angstig geweest en bang dat ik dit nooit zou kunnen doen. Maar door het creeren van dit album heb ik mezelf uitgedaagd om mezelf te kunnen zijn.

 

Fireflight – INNOVA

Fireflight INNOVAZonder de gestopte gitarist Justin Cox en met de bevalling van zangeres Dawn Michele heeft Fireflight keihard gewerkt om hun album af te krijgen. Het resultaat mag er zijn.
De afgelopen jaren is er een vernieuwingsproces gegaan, waardoor het album een ander album is, als dat je van de band gewend bent. ”We wilden niet zijn, zoals vele artiesten zijn, maar juist te veranderen, te vernieuwen. We zijn dankbaar dat de fans ook ondanks de verandering achter ons blijven staan”. Het album heeft de titel INNOVA (het Latijnse woord voor ‘vernieuwen’), wat goed aansluit op de vernieuwing die ze hebben ondergaan. Het is het 5e album, sinds het 15 jarig bestaan van de band.

 

Hillsong United – Empires
Hillsong United - Empires
Het is voor artiesten altijd spannend om met een nieuw album te komen, maar het nieuwe album van Hillsong United komt uit na het onverwachte grote succes van de hitsingle Oceans (Where Feet May Fail). De verwachtingen voor Empires zijn dus hoog gespannen, maar de band lijkt het meer dan waar te maken. De sound van het album is te vergelijken met het vorige album ZION: de heftige drumbeats die op eerdere albums zo aanwezig waren, zijn vervangen door rustige gevoelige nummers met veel synthesizers. Persoonlijk ben ik niet zo’n Hillsong fan, omdat ik de albums en nummers altijd erg veel van hetzelfde vind, maar ik ben wel erg enthousiast over de stijl die ze met hun vorige album zijn ingeslagen. Aanrader!

 

Plumb – Exhale
exhale
Ook al zit Plumb al meer dan 18 jaar in het muziekvak, nog nooit eerder bracht de zangeres een worshipalbum uit. Maar waar veel worshipalbums blijven steken om God groot te maken en Zijn goedheid te prijzen, gaat Exhale een stap verder. Het is een heel persoonlijk album geworden, waarin de zangeres haar ervaringen van de afgelopen jaren heeft verwerkt in intieme worship. Het album is een inspirerende muzikale zoektocht over geloof en twijfel, hoop en pijn. Er mogen wel meer worshipalbums als deze verschijnen!

Wat moet de nieuwe cd van de maand worden? Breng snel je stem uit en luister zondag tussen 12 en 2 naar Gospelsound op Omroep Zuidplas voor de uitslag!

[socialpoll id=”2274266″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com